Има ли булки от Пловдив? - 3 част

<< < (4/92) > >>

Bisunka:
Цитат на: soksi77 в юли 25, 2008, 18:47:21

ще ми кажете ли къде се намира психо-то в пловдив и за колк овреме вадят документите за преглед.

Намира се на пешерско шосе, като тръгнеш към хирургиите и завияен на светофара, не продължаваш към болницата, а веднага завиваш наляво и има табели с указания за психодиспансера.Там ти слагат печати на 4-те медицински за не повече от 10-на минутки. Ние днес медцинските си ги направихме за 1 час, като първо ни взеха кръв. Резултатът стана след 4-5 часа.Сега остава заверка от личния лекар и мисля че това е всичко!

MMariana:
хайде и аз ще се възползвам от инфото малко нерегламентирано ;)  @}->--

gostenka_82:
ей,

днес видях 2 булки при църквата св. Богородица!!!!!

исках да споделя за 1 магазин за младоженцитена пловдивските булки - на ул. Княз Богориди, около или в самия капан;

правят страшни комплекти: елек, фишу и кърпичка; евтино излиза, даже и вратовръзки правят същите;

23:
Цитат на: deniz в юли 24, 2008, 14:52:32

Здравейте Пловдивчанки! Аз от 100 години се опитвам да се регистрирам и най-накрая успях! Явно е имало проблем! Някой да се жени скоро в р-т Петър Първи в Резиденцията? Интересно ми е да науча повече, защото и аз съм там на 13 септември.

Цитат на: Bisunka в юли 25, 2008, 13:33:50

Аз съм там- на 22.08.08! Какво искаш да знаеш?:)

Момичета я кажете колко ви струва куверта и евентуално за някакви такаси ако искат? Благодаря предварително!

didipidi:
Цитат на: gostenka_82 в юли 24, 2008, 16:03:46

сладуркиииии,

дайте координати на фирма, от която да поръчам пити за църква, гражданско, ресторант....

благодаря ви

и мен ме интерсува защото на 9ти подписвам и се чудех къде могат да се поръчат,така че който знае да пише,за да отивам да поръчвам.Благодаря ви @}->--

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница