Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:28:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ДРЕБОЛИЙКИ - 4 част  (Прочетена 165845 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: октомври 21, 2008, 09:08:48 »

Ще се справиш мила а и не вярвам да имат цветни най много да намериш чернобели.
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: октомври 21, 2008, 10:20:05 »

Май наистина ще си взема няколко нюанса лилави картончета и ще запрятам ръкави преди да са дошли другите неща за подготовката. Вчера си подкарахме и устройството 3 в 1 - принтер, скенер и копир - много съм доволна, защото е заредено с цветна глава и няма да ми се налага да тичам по разни центрове копирни всеки ден като ми хрумне нова идея.
В тази връзка да ви питам - кои дреболии мога да започна да си правя сега по отрано, та да не ми се струпват накуп после.
Може би сватбената книга? Късметчета не става - с тия бонбони вътре  nea
Дайте идея кои други неща не им пречи да седят приготвени по-рано.
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: октомври 21, 2008, 11:05:09 »

bubka  според мен може да се подготвиш със следното (е то зависи и дали ще искаш да имаш всичко това де,и дали ти ще си го майсториш, ама в общи линии)

1. Кошничка за късметите(може да бъде и поднос)- украса

2. Късметите- ако сложиш само житце няма проблем и от сега да ги направиш- ние нямахме бонбони вътре

3. Възглавничка за халките(или поднос, или кутийка и т.н)

4. Тейбълки (вариантите са 2- единия е да направиш и отпечаташ тейбълките с имената и после като ти потвърдят със сигурност кой ще идва и кой не, само си ги сортираш; втория- да подготвиш файловете с имената на всички без да ги отпечатваш и чак след като ти потвърдят да отпечаташ само тия дето ти трябват !!! Това в случай че ти ще си правиш тейбълките) Същото важи ако искаш да имаш и късметчета с пожелания или благодарност.

5. Сватбени чаши и шампанско - украса (ако имаш купени вече)

6. Бутониери за гостите- в случай че са от изкуствени цветя, няма проблем и отсега да се направят.

7. Подноси за питките, менче за ритане и купички за мед и сол (в случай че от ресторанта няма да ви ги подсигурят)

8. Кошнички за шаферките

9. Сватбената книга

10. Номерата на масите (ако са само номера без имена кой ще седи на тая маса, могат да се направят от сега; Ако искаш и имена да има- си направи само дизайна и един пример, а после само променяй и печатай)

11. Табло, по което гостите да се ориентират къде да сядат- пак има номера на масите и имена, седи обикновено на входа- та може да си направиш дизайна и после само да добавиш имената

12. И нещо много важно според мен- план график за хубаво и дъждовно време- нахвърляй по часове кое как си го представяш и в двата случая,че като наближи сватбата все не остава време да се дообмислят нещата  girl_wink (ориентировъчно прическата отнема час и половина - два, а грима около 40 мин.)

Успех  Good luck
« Последна редакция: октомври 21, 2008, 12:33:39 от krasunkata » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: октомври 21, 2008, 11:14:20 »

Красунката ти е дала доста подробен списък
Аз само да добавя че дори и да има бонбони в късметчетата това не им пречи защото те няма да се развалят тези бонбони.
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: октомври 21, 2008, 11:23:27 »

Леле, Краси, супер си  Bravo Благодаря ти много  give_rose - аз за половината неща не се бях и сетила дори (къде ли е менчето от сватбата на братовчед ми  girl_impossible )
Определено с проектите поне на файл мога да започна от сега - особено тази книга - искам да дам някъде да ми подвържат листи, които аз ще подготвя.
С поканите съм почти готова като проект - честно си признавам, че много много ми хареса твоя текст и ако нямаш нищо против - дали бих могла да го ползвам  blush
Нищо, че още незнам дори кои ще са кумове  crazy

Честно казано на мен ми е малко кофти слагането на тейбълки на точно определени места - т.е. аз да определям не само масите, ами и точните места на гостите по тях. За това си мисля да направя самите номера на масите с изписани имената на всички, които трябва да седят на тази маса.
Това с таблото на входа е страхотна идея - не се бях сещала, и е много по-добре, отколкото да ангажираш някой да разпраща гостите по масите. Още повече, че май няма човек, който да познава визуално всички.
Ще пада труд и творчество ....  Girl_hide
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: октомври 21, 2008, 11:25:45 »

Те тея бонбони надали и някой ще тръгне да ги яде - дори и да ги има tease
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: октомври 21, 2008, 11:42:04 »

bubka  радвам се когато мога да помогна с нещо  danceg

За текста - може само да ме ласкае факта че ти харесва  blush няма проблеми да го изпозваш, не само ти но и други момичета (стига да им допада де). единственото нещо което би ме подразнило е факта някой да каже че го е измислил вместо мен (говоря за втория куплет, първия е от едно много красиво стихостворение). Аз затова се кефя на форума, че човек вижда различни идеи и може да взаимства...

И аз мисля че никой не ги яде тия бонбонки (може би само малчуганите  crazy)

За тейбълките какво да ти кажа- хем си права, хем не- принципно и аз мисля като тебе, но бяхме на сватба където се получи следното- нямаше тейбълки, но се знаеше кой ще седи на масата и хората така седнаха че се оказа че за мен и съпруга ми има 2 места, ама са в противоположни посоки на масата  pardon, та се наложи да помолим част от хората да се изместят с по едно място, та да седнем един до друг с мъжа ми. Трябва да се сметне и факта че всеки влиза по различно време и ако на масата има примерно салата, и някой почне да си хапва, после трябва да се мести с чиниите и става малка лудница. Ето защо лично аз предпочитам тейбълки, Но пък трябва да ангажираш някой да ги реди  pardon Така че си избери вариант дето най те устройва  good.

П.П. Пропуснах да допълня и платно по което да минавате в т.7
« Последна редакция: октомври 21, 2008, 12:08:17 от krasunkata » Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: октомври 21, 2008, 11:52:19 »

Краси, текста наистина е чудесен - най-вече, защото не е стандартен, а по-поетичен. Тук обаче ставам малко  Offtopic , така че за това ще пиша в съответната тема.
Наистина няма да се получи добре ако някоя двойка трябва да се раздели на масата (макар, че имам едни приятели - двойка - които нарочно така сядат като се събираме  girl_wink ).
Май тези неща - както и другите, които се отнасят пряко до ресторанта - платна, подноси, мед и т.н. - ще започна да ги мисля след като запазим ресторанта и го огледам по-детайлно - което се надявам да стане следващия уикенд.
Очертава се да ползваме за някой неща сватбен агент (че нали организираме от разстояние) и може тя да нареди тейбълките като й дам плана.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: октомври 21, 2008, 21:37:15 »

И аз доста се двоумих с тейбълките-дали да са на всяко място или обща за масата. Защото ние пък сме ходили на сватба, на която нямаше въобще тейбълки и уж знаехме къде трябва да седне, обаче в един момент като отидохме се оказа, че за нас няма места и ни настаниха на една маса при лелки и чичковци, които не познавахме, бяхме с гръб към цялото събитие и пред нас себе си виждахме само музикантите от оркестъра. Е, честно казано хич не ни стана хубаво, ама какво можеш да направиш-нищо, сядаш там, където те сложат. И точно това искахме да избегнем на всяка цена на нашата сватба и за да няма сърдити, понеже сме ги сложили с гръб, решихме да сложим по една тейбълка с номера на масата и имената. Така поне няма да има сърдити и който дойде навреме, ще седне където си иска, а за последните ще остане да са с гръб, няма как. То няма и начин всички да са с лице към събитието, де. Специално при нас нямаше недоволни от разположението (или поне никой не е казал). Аз предния ден се обадих на повечето да им кажа на кой номер маса са, за да се ориентират по-лесно. Ама все пак всеки си преценява кой е най-удачния вариант за него.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: октомври 22, 2008, 09:00:04 »

виленце, аз да ти кажа честно, след моята сватба бях на сватба, точно 2 седмици след това;

не бях точно с гръб, но ... към събитията - да;

гледах хората на нашата маса и една ограда;

но да ти кажа честно - от веселба не съм се и замислила;

пийнахме, хапнахме, потанцувахме .... изобщ това не ми е направило впечатление;

имаше сложени тейбълки, но определено агентките - две или три, не си бяха свършили добре работата;

бяха ме сложили мен с лица към всички събития, но съпругът ми - с гръб и то до няакво момиче, което не познавахме, а мен до приятеля на това момиче....

в крайна сметка си седнахме кой къде свари;

не може всички да са с лице, това е ясно
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: октомври 22, 2008, 09:49:13 »

Какво ще кажете тези неща!?!

* 000452793.jpg (16.11 KB, 490x344 - видяно 342 пъти.)
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: октомври 22, 2008, 09:51:57 »

ели,

на мен ми харесват, нежни и ... точно в твоите цветове на сватбата

яд ме, че нямам снимка на моите  да ти покажа как ги бях направила, значи на самото меню бях сложила номер на масата, а отделно плейс картичките
Активен
bubka

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: октомври 22, 2008, 09:53:20 »

Много са нежни.... и лилавички, което е супер  Bravo
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: октомври 22, 2008, 09:54:49 »

Ели страхотни са  good  Ти намери ли свещи?
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: октомври 22, 2008, 10:07:48 »

Намерих Краси! Ще са три в три цвята - бяло, зелено и лилаво! Тази събота ще пробвам примерна  украса, за да видя как ще седи!
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: