Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 22:16:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен? - 2 част  (Прочетена 139327 пъти)

maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: септември 01, 2008, 07:56:26 »

Bandidi честито и от мен Bravo Много щастие,късмет и безкрайно море от лиубов ви желая smile
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: септември 01, 2008, 09:09:29 »

Bandidi, честито!!!  smile Сигурна съм, че си била прекрасна в този най-щастлив за вас ден. Желая ви от сърце безкрайна любов, доверие, щастие и разбирателство! Чакам с нетърпение снимчици.

* 1019-052-01-1068.gif (6.84 KB, 115x115 - видяно 2111 пъти.)
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: септември 01, 2008, 09:12:47 »

:)Честито на младите госпожи!Здраве и щастие им желая.Дайде снимчици....чакаме ги! give_rose
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: септември 01, 2008, 13:08:20 »

Честито и от мен!  weddingday
Много щастие ви желая!  give_rose
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: септември 01, 2008, 19:01:33 »

Качих малко снимки, обаче най-хубавите от фотографа не мога, понеже са над 2 MB. После ще кача и другите от купона.
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: септември 02, 2008, 06:42:05 »

Честито Виле,още веднъж от мен!
Много финна булка си била,а роклята ти е прекрасна! Bravo
Хайде ще чакаме още снимки..........
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: септември 02, 2008, 18:16:14 »

:)Виле,много хубава сватба!Нека това е малка частица от цялото щастие,което ви предстои!
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 102

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: септември 04, 2008, 23:27:23 »

Виле, много стилна сватба! Bravo Bravo Bravo Искам да те питам за момичето с носията, което играе на кръстника. От къде го наехте? Ако може да ми дадеш телефон или други координати, че аз изпитвам затруднения с игрането на кръстниците.Е, поне вече си имаме кръстници. yahoo yahoo yahoo То голямо мислене мислиха, чак се оляха.
Аз изпадам в предсватбена треска от сега. Май ми е малко рано. Представям си какво ще става после. funnytooth До днес си печатах поканите, понеже трябва да ги раздам вече, а сега се заех с тейбъл картичките. Какъв творчески процес кипи край мен!!!
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: септември 05, 2008, 11:04:28 »

Виле страхотни сте и двамата Bravo Бъдете все така щастливи smile smile smile
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: септември 05, 2008, 17:26:19 »

Благодаря ви момичета за милите думи. Пожелавам същото и на всяка една от вас. То май не останаха много булки в темичката, ама ако има нови, добре дошли са-ще помагаме с каквото можем. Чакаме Bandidi да се отчете със снимки, а на Katrin и предстои трескава подготовка. Обаче недей да изпадаш в предсватбена треска, аз въобще не се притеснявах за нищо и ми беше много добре и всичко мина супер. Успех!!!
Активен
katrin_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 102

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: септември 05, 2008, 19:00:14 »

Все още има какво да се върши по подготовката за сватбата.До къде съм стигнала? Ами роклята е поръчана, обувките също. Чакам да ми се обадят за проба към края на месеца. Направих си поканите, а сега ще работя по тейбълките. Сватбата ни ще бъде на 25.10. в Сливен в Национал. Доколкото знам свеки е уговорила битовия оркестър... и така. Все още не сме купили костюм на милото, но и това ще стане скоро. Халките ни също са готови. Ще сложа снимка в галерията.
Ами това е от мен за сега.
Наистина си права, Виле, че не останахме много булки тук. Надявам се да дойдат нови попълнения, за да помагаме . Толкова е хубаво да споделиш с някой, това което те интересува. Тук наистина получих голяма помощ от всички вас. Sunshine Flower Sunshine Flower Sunshine Flower
Активен
bandidi
Професор
Публикации: 424

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: септември 08, 2008, 08:30:28 »

Благодаря Ви, мили момичета! Наистина беше приказно и мина толкова бързо, че нямах време да се разтревожа за нищо. smile В петък се върнахме от Велинград-сватбена седмица и нямах интернет в къщи. Довечера ще ви разкажа подробно. Щастлива булка бях, ех..наистина нямаше време за тревоги, исках само да се усмихвам.. heart Благодаря за хубавите пожелания. Дай боже всички ни безоблачно щастие. Чакам си снимките скоро, за да ги кача.  danceg
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: септември 08, 2008, 10:20:03 »

smile Поздравления отново и пожелания за много слънце и щастие в семейния живот. Чакаме разказ (подробен!!!) и снимки.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: септември 11, 2008, 18:26:48 »

Хей момичета, къде изчезнахте всички? Сигурно пак ви е грабнало ежедневието, ама напишете по нещичко тук, че форума съвсем зацикли. Как я карате, на омъжените как е семейния живот, а бъдещите булки-как върви подготовката? То май не останаха много такива, ама Катрин нещо спря да ни информира как вървят при нея нещата.
Гледам, че има и доста бъдещи майчета, как сте вие, как върви при вас? Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност!
Надявам се да подновим старите си разговорчета, но вече на други теми,  а ако има и нови булки, още по-добре, ще има на кого да помагаме и да даваме съвети.  girl_wink
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: септември 12, 2008, 06:36:52 »

Виле, аз постоянно влизам във форума,ама съм станала една мързелана,само чета без да пиша blush
иначе мен вече семейният живот ме завъртя,сега сме  с милото на тема ремонти......баба ми ни подари вила и искаме да я преустроим за да живеем в нея,но спънките са много и май ще го оставим за другото лято,че то това май вече мина.......
сега ще се наложи пак цяла зима да живея при свекито......ама....... shok такъв е животът!
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: