Бургас - 2 част

<< < (2/92) > >>

didda:
Цитат на: desy в юни 15, 2008, 23:35:44

Здравейте и от мен!
Тортичките са ти страхотни. Моят любим е от Поморие и от както съм с него за всеки повод, който имаме ние или наши приятели поръчваме торти от Захора. Винаги са били страхотни и са правили всякакви окраси, които сме искали.
Ние също от там ще си поръчваме тортата, но все още не сме стигнали до там.
Един страничен въпрос: може ли да ми кажете колко време преди сватбата е нормално да изпратиш поканите, защото ние много се чудим?

Някъде 1 месец преди това е добре!
Ние закъсняхме с нашите - днес пак пуснах няколко, а имаме дори още нераздадени, а остават само 10 дни!!! Дори вчера се стигна до там, че лелята на Димитър се обади от София, за да го пита от колко часа започва сватбата, понеже още няма покана жената!!!
Деси, къде ще ви е сватбата в Поморие? Да не би да е в Сънсет Ризорт?

Diavolitsa:
Didda то не останало бе. Няма ли да се похвалиш с рокличка вече. Я сподели с нас кога, къде,как... агенция и тнт.

ina_lemon:
Дидка има темичка
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,12221.0.html

didda:
Цитат на: Diavolitsa в юни 16, 2008, 10:14:49

Didda то не останало бе. Няма ли да се похвалиш с рокличка вече. Я сподели с нас кога, къде,как... агенция и тнт.

Diavolitzaaa,
Да, не остана - да идва вече и да заминава:):) нямам търпение. *YAHOO*
Аз рокля имам - може би преди два месеца си я купих от София, от магазин Холидей Сона. Това беше втория магазин за рокли, в който влязох - видях я, харесах я, мерих я и   *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*. Веднага след това си купих и обувките, сандалки по-точно, така бях готова набързо :girl_wink:
Вече горе-долу нещата се нареждат и са готови. Днес ще излезем да купим късметчетата за хвърляне и цветчетата за закичване на гостите.
Тази седмица вече трябва да пристигнат свещите, чашите и украсеното шампанско. Както и подаръчетата за гостите  *db*. Да си ги отметна и тях, да ми топаднат като ангажимент, че наистина вече не остана... :partytime:

desy:
да, в сънсет резорс ще бъде сватбата

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница