Бургас - 2 част
Diavolitsa:
A, Ина ти тук ли си? Нямаше ли да ходиш да раждаш днес? Или май беше утре?
ina_lemon:
Ха ха ха, ами..... Петър за утре си е поръчал бебе, аз още се чудя дали да го огрее......
skylife:
=] Ми честно - никакви координати вече не помня, ама айде като си дойда ще питам майка, ако тя помни... Щото имам спомен, че беше до блока на едни познати...
За петък става, пък Ина, ако ти не можеш да дойдеш - да вземем да дойдем ние ли :scratch:???
cvetulka:
Хайде и аз де се вклюба за малко. Все не ми остава време да пиша. стигнах дож въпроса с прическата и грима. Вие как решихте този въпрос? Питам вас бургазлийки, защото ме интересува какво е положението тук в Бургас. Аз съм в Славейков, за сватбата ще ми е нужен добър фризьор и гримьор. По възможност на добра цена, че вече превишихме плануваните разходи =] Питах една фризьорка, която ме постригва обикновено и тя ми каза 60лв за прическа вкъщи в деня на сватбата и 10 за пробна преди това. Обаче не съм питала за грим. Тази цена нормална ли ви се вижда? Ще се радвам да чуя мнението ви. :)
didda:
Цената е доста добра! *THUMBS*
На мен моята фризъорка ми взе 100 за прическата, но тя работи скъпо, като се има предвид, че за подстригване ми взима 25 лева. Но съм много доволна от нея и все там си ходя.
А за грим ми взе 50 лева. Всичко в нейния салон беше /в смисъл аз не исках да идва в нас или нещо подобно, в цялата тази суматоха..../
Навигация
[0] Списък на темите