Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 23, 2012, 11:19:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: И Harmonia-Мая вече е мама!  (Прочетена 30365 пъти)

˙·٠Butterfly™٠·˙

Leader
Публикации: 8610

˙·٠Щастлива мама на Константин и Радостин!٠·˙

Разгледай галерията на ˙·٠Butterfly™٠·˙

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: юли 22, 2010, 21:50:21 »

Майче, радвам се, че си по-добре!!! heart kiss2 kiss2 kiss2

Дано малкия човек  да си постои още малко, но явно наистина иска да се пръсъедини и той към купоните ви!!!

Много kiss2 от нас!!! smile
Активен
valentina83
Любопитен
*
Публикации: 40

Разгледай галерията на valentina83

« Отговор #421 -: юли 22, 2010, 22:47:01 »

Първата темичка, която видях след едно доста далго присъствено прекасване.
Стискам ви палци да поостанете още малко 2 в 1 и скоро да се приберете вкъщи, то това болниците хич не са приятно нещо а нашареното дупе още по-малко sad
Много сърдечни поздрави и целувки на мама и бебе!
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Разгледай галерията на no4ko24

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: юли 25, 2010, 13:50:13 »

Майче, колко е наближило времето ти за раждане, аз си мислех, не знам защо, че към декември ти е терминът  badgirl Стискам палци да те изпишат или по-скоро вече да са те изписали и да си изчакаш 9ти месец. Ти при Лазарова ли си в Токуда?
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Разгледай галерията на Harmonia

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: юли 27, 2010, 12:21:45 »

Привет, мили дами! give_rose Аз вече съм си у дома (изписах се сама, защото след 10дневен престой в болицата вече се чувствах психически нестабилна blush) Друго си е вкъщи - при любимите хора, на спокойствие.... Да чукна на дърво засега удържаме положението, но имам изричната забрана да ставам от леглото (не че и да искам ,мога да се справя с това упражнение за повече от 10 мин. - веднага се задъхвам, коремчето ме стяга .... nea) Та засега съм заточена в спалнята , но поне съм си вкъщи yahoo Живот и здраве другата седмица влизам в 9-ияи малко ще си поотдъхна blum

Много ви благодаря за положителните мисли и стиснатите палци give_rose

No4ko, този път съм при д-р Илиев и съм много доволна засега good

Поздрави и целувки на всички blum
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2064

Разгледай галерията на maj4eto

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: юли 27, 2010, 14:19:05 »

Майче,радвам се,че си и вкъщи и ти е по-спокойно.
Сега ще си лежиш и ще почиваш  sleeping още мъничко е в 9-я smile
Много силички и търпение ти желая!
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #425 -: юли 27, 2010, 16:14:00 »

Майче, радвам се, че сте си вкъщи, това е много хубаво, по-спокойно и уют има Wink не е като в болница. Наистина не остана много до влизането в деветия, ще се пазиш и ще полежаващ, дано и Калоян да го разбира. Сигурно иска да си играете и да излизате. Стискаме ти палци с Бобката  good
Активен
Рубин
Публикации: 2080

Обожавам семейството ми!!!

Разгледай галерията на Рубин

« Отговор #426 -: юли 28, 2010, 13:46:51 »

Много се радвам,че и у дома мила!Почивай си стабилно и двамата ти мъже много да те глезят,че си им като принцеса!А и третия сладур,да остави мама а си почине още малко,че псл цялото вимание ще е към него!
Целувки и моля те,погали красивото ти коремче от нас с Миши! heart
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1019

« Отговор #427 -: юли 28, 2010, 15:16:11 »

Майче, имаш и нашите стиснати палчета да постои в мама още малко следващият мъж в семейството! Какво пиеш в момента - инжекциите приключиха в болницата, нали?
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Разгледай галерията на Harmonia

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: юли 28, 2010, 17:13:05 »

Привет от най-голямата "лентяйка" на света blum ама какво да се прави,сега ми е паднало blum

Благодаря , мили дами, за стиснатите палци още веднъж give_rose

Кате, вкъщи всички много се грижат за мен - дори не ми дават да ставам за чаша вода. С пълна сила ми наложиха принципа "примък-отмък" и така... А Калоян е толкова послушен и толкова ми се струва пораснал за тези 10 дни, в които бях в болницата, че направо не мога да го позная Girl_hide Дърдори нон стоп и може би малката душичка вътрешно е преживял отсъствието ми, защото толкова много се грижи за мен - завива ме, носи ми разни неща, идва да ме милва и гали и каквото му кажа го изпълнява на секундата  Girl_hide heart heart heart

Рубинче,
коремчето е погалено, а мъжете вкъюи се грижат дане остава без солидна доза ежедневни целувки girl_wink

Розовка, отървах се само с около 35 инжекцийки в д***то и сега мястото е напълно безчувствено, освен че е синьо мораво girl_impossible Иначе терапията ми в момента е Гинипрал през 4 часа (т.е. 6х1т), Изоптин - 30 мин. преди гинипрала, 3х2 Но Шпа и 4х2 Магнерот. Най-много ме мъчи нощното ставане и следене на часовете за прием на лекарствата, но да чукна на дърво засега удържаме положението. Другата седмица съм на преглед и ще видим как да намалим приема на медикаменти.

Добре че терасата ни е с хубава панорама към Витоша, та се поосвежавам малко на пейката, че иначе тези 4 стени идват малко в повече...

И така...

Хубав ден, мили дами give_rose

Активен
Invisible
Сватбен ГУРУ
Публикации: 702

На мама тигърчето

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: юли 29, 2010, 00:45:33 »

ех Майче какви перипетии около теб  sad give_rose радвам се че си вкъщи вече и нещата са стабилизирани, браво на твоите момчета, че така ти помагат! Стискам палци всичко да е наред до края!
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1836

http://vanily.multiply.com/

Разгледай галерията на Vanilly

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: юли 29, 2010, 22:11:48 »

Мила, браво ан теб! Само така позитивно!! Много се радвам, че си си вкъщи, наистиина сигурно ти тежи, че трябва да лежиш, но малко остана, пък и както казваш ти сега ти е паднало, после кой знае кога ще имаш тази възможност:)) Много целувки и стискам палци и занапред всичко да е наред!
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

Разгледай галерията на КатиНка

« Отговор #431 -: юли 30, 2010, 15:41:03 »

Браво Майче, това се казва мъжка мама  Bravo Bravo Bravo Браво и на твоите две момчета вкъщи, добре се грижат за мама  Bravo Още мъничко, всички сме с теб  good Разтухвай на терасата с хубавата гледка, може би и хубаво четиво в ръка ще откара по-бързо времето.
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Разгледай галерията на bori

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: юли 31, 2010, 19:57:41 »

Браво,браво стискаш здраво позитивните мисли-поздравления!Бебчо ще се роди едно щастливо и обичано детенце!Браво и на мъжете,които толкова много се грижат за теб!
Почти не остана до заветния ден!Абе малко неприятно с инжекциите и хаповете и болницата,но всичко ще е за една прекрасна цел:)Стискам палци за по-леки оставащи дни и леко раждане!И здраво бебе и мама разбира се!
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1372

....братска обич.....

Разгледай галерията на darling

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: август 01, 2010, 22:53:11 »

Майче, ти си силно момиче и ще устискаш още мъничко !!!!! Мислим за теб  heart
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 458

Обичаме те малко Мишленце

Разгледай галерията на zlatomira__

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: август 02, 2010, 08:24:58 »

Майче, много се радвам, че вече си вкъщи при любимите си хора и че те много ти помагат!
Още малко остана устискай зъби и тази седмица!
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: