Въпрос за халките-3 част
dantelina:
Моми4ета халките са ви страхотни :bravo: Ето ги и нашите халки-http://www.breuning.com/interface2.html :girl_wink:(sorry незнам как се слага линк) @}->--
За сажаление ги нямам снимани на живо, за това ги показвам от сайта
bubka:
Dantelina, а от България ли са купувани вашите халки? Ако да - къде е магазинът?
dantelina:
bubka за сажаление нямат магазин в бг.Имат уникални неща.Нашите ни ги правиха в Пловдив.Понеже аз ли4но невидях поне нещо подобно в бг.показах им ги на сайта и те ги направиха едно към едно.Единствената разлика е 4е са гладки защото първо ни ги направиха така но на мен не ми хареса със матирано злато. :girl_wink:
mimozka:
tatitt, благодаря ти за инфото. Аз им разглеждах сайта и останах с впечатления, че нямат тук в София ателие. Това на ул. Ръковска на Сара Трейд ли е магазин или на някой техен представител и къде точно се намира?
tatitt:
Мимозка, Раковски е град (близо до Пловдив). Там е самата фирма.
В София техни халки се продават на Граф Игнатиев 26, Граф Игнатиев 53, Алабин 33, магазин Gulian на ул Г.С.Раковски (срещу ЦКС).
dantelina - тези халки са невероятни! :bravo: А кой точно е вашия модел - защото аз виждам няколко като отворя сайта :[
Навигация
[0] Списък на темите