Подарък за гостите като спомен от сватбата - 3 част
tatitt:
Привет момичета :[ пак!
Имам нужда от съвет!
Много харесах тези подаръчета за гости - много са сладки и в същото време могат да бъдат използвани впоследствие.
Освен това, самата аз мога да ги използвам като допълнителна украса на масите и да сложа в тях тейбъл картите.
Така ще има подаръчета за гостите и красиви поставчици за картичките с имената и бляскава украса по масите.
Всичко до тук добре, но .......... смятате ли, че има опасност гостите да не разберат, че тези неща са за тях *crazy*? И да не си ги вземат?
И в тази ситуация, би ли помогнало, ако си направя Тейбъл карти, които са по-персонализирани и освен това имат 2-3 думи за благодарност към гостите. Например нещо такова http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299979
Ще ги подсети ли това, че това са подаръци за тях?
skylife:
1. Да - има шанс да не разберат, че това са подаръчета за тях (при това доста голям), а да си помислят, че е част от украсата.
2. И да е персонална тейбълка, пак може да си помислят, че е част от украсата (в случая - поставка за тейбълката)
Иначе - много са красиви :bravo:
gostenka_82:
ами можеш просто да напишеш н тейбълкат, в някаква форма по твое усмотрение, че това е за тях
Bybet0:
Tatitt, много красиви и нежни подаръчета! Избора ти е страхотен! Според мен е очаквано гостите да се досетят, че е за тях, но и дори да го пропуснат, ако минавате за наздравица, може да им споменете, че е вашето подаръче за тях по някакъв начин. При нас ги давахме лично при наздравицата, а и водещата преди самата наздравица каза, че ще минем да им благодарим с по едно лебедче. :girl_wink:
tatitt:
Благодаря за бързите отговори момичета. И не ми се ще да рискувам и не ми се иска да се откажа от пеперудките :mda:
Ще помисля за надписче на картичките + ще казвам по време на наздравицата и ......... така!
Мерси още веднъж за съветчетата! *INLOVE*
Навигация
[0] Списък на темите