Сватбените покани - 3 част

<< < (88/89) > >>

bubka:
Данинка, мерси, не е късно още. И за такива ще погледна - да видим кои ще ми харесат най-много и от кои ще имат лилави.
Бях обещала да кача проекта за поканата. Тук съм използвала няакъв обикновен картон, какъвто намерих вкъщи и панделката е зелена - от една друга покана-папирусче, просто това успях да намеря подръчно. В оригинал трябва картона да е перлен или както там се казва, за да внесе малко по-официален вид и панделката трябва да е лилава и малко по-дълга, за да приеме форма на панделка, като се завърже.
Дано ме разберете какво съм искала да кажа  :[

Daninka:
Bubka,
супер ще се получи, ако искаш можеш да погледнеш моите покани - те  са точно с такъв перлен картон. И още един съвет - сгъваш панделката на две и режеш по диагонал - да се получат две връхчета - така органзата не се разнищва.

bubka:
Daninka, много хубави са ти поканите.  :bravo:
Те са сгънати 2:1, нали? Милото също така ги харесва повече, но аз май ви качих само варианта за 1:1 сгънати. А твоята панделка и пауса как ги закрепи?
Тези сърца, предполагам са с някакъв перфоратор изрязани.

-Ади-:
Цитат на: bubka в октомври 08, 2008, 21:34:07

Данинка, мерси, не е късно още. И за такива ще погледна - да видим кои ще ми харесат най-много и от кои ще имат лилави.
Бях обещала да кача проекта за поканата. Тук съм използвала няакъв обикновен картон, какъвто намерих вкъщи и панделката е зелена - от една друга покана-папирусче, просто това успях да намеря подръчно. В оригинал трябва картона да е перлен или както там се казва, за да внесе малко по-официален вид и панделката трябва да е лилава и малко по-дълга, за да приеме форма на панделка, като се завърже.
Дано ме разберете какво съм искала да кажа  :[

Ето още една идея за лилави покани с перлен картон!
Извенете ме за качеството на снимката,но е от телефона!

Daninka:
Bubka,
паусът закрепих със сухо лепило и над него сложих по едно бордо сърчице -хем да се върже с панделката, хем да прикрие лепилото /като цяло сухото лепило не оставя следи/.
За панделката има по два разреза точно на прегъвките отстрани и по два разреза отпред, за да мога да я завържа, т.е. отзад на поканата панделката е отвън, минава през страничните разрези отвътре, за да се вижда под перфорираните сърчица и отнова се показва отгоре през разрезите, за да я завържа /надявам се да ме разбереш, ако не -ще ти пратя снимки :)/.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница