Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 01:29:35
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Изнесен ритуал и посрещане на гости - всичко в ресторан
Страници:
1
[
2
]
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Изнесен ритуал и посрещане на гости - всичко в ресторан (Прочетена 28806 пъти)
Amar
Любопитен
Отг: Изнесен ритуал и посрещане на гости - всичко в рест
«
Отговор #15 -:
август 22, 2010, 10:27:49 »
Ако ще имате welcome drink явно гостите няма да са се настанили по масите по време на ритуала. Когато свърши, те ще минат да ви поздравят и тогава могат да ви дадат подаръците си (дали лично или ще ги оставят на предназначено място). След това DJ ще ги покани да се настанят по масите и тогава могат да се направят тези ритуали (менче, захранване и т.н.) По принцип захранването е преди менчето. Но тази последователност DJ-я ще ви я обясни. А за музиката трябва да се уговориш пак с него.
Активен
franzelkata
Ентусиаст
Публикации: 79
«
Отговор #16 -:
ноември 16, 2010, 01:17:21 »
само, че от цялата тема не става ясно изнесения ритуал длъжностно лице от ритуалната зала ли го прави (т.е плащаш си в ритуалната, подписваш, и на датат на сватбата идват да ти направят фалшивия ритуал) или трябва да си намериш някаква водеща, която да изиграе ролята на длъжностното лице.
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш
Изнесен ритуал и посрещане на гости - всичко в рестoран
«
Отговор #17 -:
ноември 16, 2010, 08:31:38 »
Цитат на: franzelkata в ноември 16, 2010, 01:17:21
само, че от цялата тема не става ясно изнесения ритуал длъжностно лице от ритуалната зала ли го прави (т.е плащаш си в ритуалната, подписваш, и на датат на сватбата идват да ти направят фалшивия ритуал) или трябва да си намериш някаква водеща, която да изиграе ролята на длъжностното лице.
Ако искате ритуала да е истински си заплащате предварително в Гражданското за длъжностно лице, което да дойде с книгата на желаното от вас място да ви бракосъчетае.
Има вариант да си наемете човек (водещ, актриса или просто приятел), който да ви изнесе ритуала, но ще бъде театър и трябва преди това да сте подписали в ритуалната зала.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #18 -:
ноември 16, 2010, 08:36:37 »
здравей Франзелката, писала си ми на лични, но кутията ти е пълна и не мога да ти отговоря, но виждам, че е тук си задала подобен въпрос, не знам от кой град си, защото във всеки град е различно, но в Пловдив ритуалът не е фалшив, извършва се от длъжностно лице от общината, има 4 изнесени ритуала на ден- 2 в 18 часа и 2 в 19 часа.
всичко си е съвсем легитимно, не съм имала друг ритуал, не съм се подписвала никъде другаде, това лято бях на още 2 сватби и при тях беше същото. дано да съм ти била полезна, ако мога да помогна с нещо друго, кажи
Активен
franzelkata
Ентусиаст
«
Отговор #19 -:
ноември 16, 2010, 15:44:15 »
Цитат на: roumyana в ноември 16, 2010, 08:36:37
здравей Франзелката, писала си ми на лични, но кутията ти е пълна и не мога да ти отговоря, но виждам, че е тук си задала подобен въпрос, не знам от кой град си, защото във всеки град е различно, но в Пловдив ритуалът не е фалшив, извършва се от длъжностно лице от общината, има 4 изнесени ритуала на ден- 2 в 18 часа и 2 в 19 часа.
всичко си е съвсем легитимно, не съм имала друг ритуал, не съм се подписвала никъде другаде, това лято бях на още 2 сватби и при тях беше същото. дано да съм ти била полезна, ако мога да помогна с нещо друго, кажи
Благодаря много, аз се обадих и ми казаха следното:
за София - изнесения ритуал е 331лв., подписва се предварително в избрана от нас ритуална зала, след което на самото тържество, идва жената от ритуалната и прави фалшивия ритуал в ресторанта.
Активен
franzelkata
Ентусиаст
«
Отговор #20 -:
януари 10, 2011, 15:34:55 »
Цитат на: Алекси Маронов в ноември 16, 2010, 08:31:38
Ако искате ритуала да е истински си заплащате предварително в Гражданското за длъжностно лице, което да дойде с книгата на желаното от вас място да ви бракосъчетае.
Има вариант да си наемете човек (водещ, актриса или просто приятел), който да ви изнесе ритуала, но ще бъде театър и трябва преди това да сте подписали в ритуалната зала.
Тъй като бъдещият ми съпруг реши, че 330 лв. са много за изнесения ритуал, тъй като така или иначе ще подписваме преди това, което ако е в делничен ден, е безплатно, моля ви да ме ориентирате за цени и изобщо някой сайт или къде да търся водещ само за изнесения ритуал, по възможност жена.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #21 -:
януари 10, 2011, 16:50:16 »
Мисля, че преди време Делийски беше писал, че има координати на водещи. Може да му пишеш на лични
Активен
franzelkata
Ентусиаст
«
Отговор #22 -:
януари 10, 2011, 16:57:42 »
Цитат на: Тiama в януари 10, 2011, 16:50:16
Мисля, че преди време Делийски беше писал, че има координати на водещи. Може да му пишеш на лични
Може ли ника му?
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #23 -:
януари 10, 2011, 17:03:48 »
Deliyski, ако не се лъжа
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #24 -:
януари 10, 2011, 17:05:28 »
franzelkata
, ето линк към профила му
Deliysky
Активен
Honey_Bunny
Любопитен
«
Отговор #25 -:
май 01, 2011, 22:03:14 »
Здравейте. Имам нужда от помощ от някой , който е присъствал на или организирал изнесен ритуал ?Понеже съвсем скоро ми предстои същото и сега се замислих, че реално нямам план за действие
Активен
Susito
Ентусиаст
Ще ставам госпожа :-)
«
Отговор #26 -:
май 26, 2011, 16:04:00 »
Honey_Bunny
моята сватба ще бъде с изнесен ритуал. При нас гостите след църквата ще отидат директно в хотела. Там ще има столове тип щъркели. Сервитъорите ще им поднасят по чаша шампанско + мин вода, за тези които искат. След това идва длъжностното лице, след него влизаме ние с кумовете
. След бракосъчетанието ще се поздравим с гостите и ние с по чаша шампанско
.
Още не сме решили дали на входа на ресторанта ще примаме поздравления и подаръци или ще ходим по масите.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #27 -:
май 28, 2011, 07:43:46 »
Honey_Bunny моята сватба беше с изнесен ритуал в градината на ресторанта, гостите пристигаха, имаше шампанско, вода и сладки, като се събраха всички и дойде часът там проведахме гражданскиа ритуал, после застанахме на единия край на двора и гостите минаваха и ни поздравяваха и се чукахме със шампанско, след като минеха се качваха в ресторанта и ние после влезахме и си имаше посрещане и всичко.
Била съм и на зимни сватби с изнесен ритуал в ресторанта, там гостите се настаняват в ресторанта, младоженците влизат тържествено и се провежда ритуала. има два варианта с поздравленията или след ритуала или да минават по масите.
Според мен няма защо да се притеснваш, много по-събрано е с изнесен ритуал и няма да се налага да обикалят хората по жегите и да изчакват различните ритуали
Активен
Страници:
1
[
2
]
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден