⚠️ Този форум е архив (само за четене).

Въздържайте се от ...

Молим да се въздържате от коментари в стил: 
"Супер", "Много ми харесва", "и аз, и аз", "аууу, страхотно е", "Браво" *ROFL*

също така, внимавайте с offtopi-ците  :offtopic:

Разводняват се темите, стават трудни за четене и т.н.  :huh:

Започваме да трием тези мнения, предупреждаваме преди някой да се е разсърдил.  :[

Единственото място, където това ограничение не важи е в Лафче

p.s. Като че ли ни трябват още модератори

И аз исках да помоля за същото, защото наистина стават трудни за четене, а и да четеш цяла страница с
Цитат на: Teo в 28.03.2007 11:05

"Супер", "Много ми харесва", "и аз, и аз", "аууу, страхотно е", "Браво" *ROFL*

наистина не е много приятно  =]
Удобрявам решението да триете тези мнения, иначе темите ще станат много дълги, а няма да е казано нещо съществено  *THUMBS*
Тео,подкрепям те!И обещавам да не се сърдя ако ми зачезне някое мнение,you are the boss!
Какво каза за нови модератори?!?!Каква е офертата? :[
Цитат на: Teo в 28.03.2007 11:05

p.s. Като че ли ни трябват още модератори

Това сега го видях, но съм съгласна, че трябват още модератори  *THUMBS*
Цитат на: Rossistela в 28.03.2007 11:12

Какво каза за нови модератори?!?!Каква е офертата? :[

И аз питам същото  :[
С техн. поддръжка обсъждаме едно решение. В случай, че не можем да се справим с кратките мнения, ще  пуснем едно модулче за минимални брой букви в мнение.
Много пъдарско  *ROFL* звучи, ще изчакаме малко.
Цитат на: Teo в 28.03.2007 11:15

С техн. поддръжка обсъждаме едно решение. В случай, че не можем да се справим с кратките мнения, ще  пуснем едно модулче за минимални брой букви в мнение.
Много пъдарско  *ROFL* звучи, ще изчакаме малко.

А дали ще свърши работа  :ohah:
Всеки може да напише
Супеееееееееееееееееееееееер!  =]
Аз пък мисля, че това звучи много разумно, не е пъдарско в никакъв случай - така и самите ние ще можем да регулираме мненията си, без да се притесняваме дали не са прекалено кратки. Нали няма да можем да го пуснем мнението ако е късичко ;)
Много добре звучи и не е "пъдарско".Все пак трябва контрол,нали?А като го няма нашият най-строг нодератор така става....изпускаме му края! :P
@}->-- Няма нищо по-хубаво от това да одобряваме избора си и "гласно" да показваме всички положителни емоции, които се събуждат в нас  :DANCE: Но когато ми се случи да не вляза във форума, да кажем два дни, след това не мога да изчета какво се е случило покрай постове, като горе-посочените... Аз самата си взимам бележка и ще внимавам много  *THUMBS*
Цитат на: maria_dragieva в 28.03.2007 11:19

А дали ще свърши работа  :ohah:
Всеки може да напише
Супеееееееееееееееееееееееер!  =]

Супеееееееееееееееееееееееер! ще напише и после думите ще бъдат включени  в речника за нецензурни думи и ще излиза [глупости пиша]  *ROFL* *ROFL* *ROFL*

За модератор, офертата е:
Харесвате си подфорум, свързвате се с мен на icq или лични.

от сайта на cabletel  *ROFL*

Преценяваме дали отговаряте на условията за модератор (дълга и сложна процедура, траеща 1 минута  *ROFL* *ROFL* *ROFL*). Права. Това е.

ох!аз пък се притесних  *ROFL*,че нещо съм сбъркала като видях темата .обаче въпреки ,че прочетох правилата  :reading: пак сигурно може да сбъркам нещо. и ако е така-съжалявам =] ,но за първи път се включвам в подобен форум .нали се сещате ? :)
Аз също съм съгласна с ограничението на подобни постове. Признавам, че съм пускала такива иобещавам да не го правя повече.
Цитат на: Юлия в 28.03.2007 13:53

Аз също съм съгласна с ограничението на подобни постове. Признавам, че съм пускала такива иобещавам да не го правя повече.

аз също !!! и много молим НЕ ПИШЕТЕ НА ЛАТИНИЦА !!!!
Ели:

аз също !!! и много молим НЕ ПИШЕТЕ НА ЛАТИНИЦА !!!!
Ели, напълно съм съгласна за латиницата. Направо е ужас да се чете  :girl_impossible: относно кратките постове....  :[ и аз имам такива май, но обещавам, че повече няма да правя така  :P
Ауу, супер сте!

.... *ROFL*