Има ли булки от Пловдив?
Капризче:
Alucinado, Пълдин е много хубав ресторант и обслужването наистина е впечатляващо, ние организирахме фирмено парти за наш клиент там и беше супер.
А това с тракийската сватба звучи много интересно и нестандартно(поне за мен). Чудя се нашия ритуал като ще е директно в ресторанта дали ще може да се направи нещо такова на място?
Alucinado:
misskapriss: да, може. Тракийския ритуал може да се изнася също като класическия - като записвате дата в гражданското ги попитай, те ще ти обяснят всичко. Естествено, оскъпява се повече отколкото класическия, защото има повече "действащи лица", но пък в двора на Джия Бийч мисля че ще получи много ефектно :)
А иначе за Пълдин, сега ме притеснява предимно тортата :( защото трябва да е задължително от сладкарски цех Ленинград. А те, доколкото разбрах, нямат "нормална сладкарница", където да седна да си хапна торта, да видя някоя и друга торта на живо и да разгледам каталог - ами трябва да си направя среща със сладкар-дизайнерката. А според мен е малко рано да се срещаме с нея ;)
Вашето парти в ритуалната зала ли беше или долу в механата?
Капризче:
Alucinado,ако питаш за фирменото парти, което организирахме, то беше миналото лято и тъй като беше за чужденци искахме да е в по-битов стил и го направихме в градината...А пък и беше лято, беше много подходящо. И честно казано не беше точно парти а вечеря. Мога да ти разкажа на лични, да не занимавам всички с работатата ми. :)
А защо тортата трябва да е задължително от Ленинград? Ние мислим да поръчаме от сладканица Неделя, но им гледах online каталога, нещо не съм впечатлена от тортите честно казано :\
Alucinado:
ами имат някаква политика на заведението - да не се внася нищо хранително отвън. и тъй като те явно работят с този сладкарски цех - тортата ще трябва да е от там.
Кашарел:
Ехо здравейте :) И аз съм от Пловдив, а щастливия ден е 7.10 хотел Империал/новата зала/
misskapriss, нашата ще е първата от сайта им със сватбените торти.Бяла на три етажа отгоре с две халки и украсена с бели и шоколадови рози.На мен ми допадна, а и най-важното, че по-хубави торти от Неделя за мен няма.Всички са едни мазни и с много сметана :!
Навигация
[0] Списък на темите