Има ли булки от Пловдив?
ljubimata_na_mechtatelq:
Техният минимум също е 25 лв.,като имат включен задължителен минимум от алкохол в менюто,който прави около 10 лв(аперитив-ракия и по половин бутилка вино на човек-това е абсолютно задължителният минимум).Избирате си меню според желанието и/или възможностите си,в това сте неограничени-можете да включите в куверта всяко едно ястие,което се намира в менюто на ресторанта.Ако искате да си внесете алкохол,доплащате по 1 лв. отгоре на всеки куверт.От там нататък-ресторантът е ваш.Обслужването е на ниво,заа обстановката да не говорим-лукс и разкош.Невероятен широк дансинг,което си е много важно!Отвориха градината специално за нас,за да се снимаме....Беше чудесно!
Подарък за младоженците-първа брачна нош в младоженския апартамент.....
Ако съм пропуснала нещо-питай.Но ние останахме очаровани!
Alucinado:
за питане имам много ;)
има ли такса "просрочие"?
ползвахте ли хотела за гости?
как беше при вас с декорацията - от ресторанта предлагат ли нещо, агенция ползвахте ли (ако да коя) и т.н.
имаш ли някъде снимки от тържеството (хем да ви се порадвам, хем да погледна ресторанта)..
ljubimata_na_mechtatelq:
да,имат такава такса,но тя засяга по-скоро вечерните сватби...някъде след 12 зап-очвате да си плащате по 70 лв на час...Ние бяхме дневна сватба и нямахме такава екстра *YAHOO* :DANCE: :danceg:Другото на лични съм ти го пратила...Успех в подготовката! *THUMBS*
deskata:
на 26 май е сватбата ми и нищо не съм направина все още....помогнете ми каде мога да намеря наистина добър козметик :angry:
ljubimata_na_mechtatelq:
Хмммм,за козметик не знам.. *crazy*
Имах една позната козметичка,но тя в момента не живее в Пловдив...
Sorry....
Навигация
[0] Списък на темите