ШАМПАНСКО ЗА ГОДИШНИНИ ОТ СВАТБА
goldi:
Аз не бих си направила бутилки за чак такъв дълъг период като златна сватба например. С ясната мисъл да бъда упрекната, представяте ли си как бихте се почувствали, ако си гледате такава бутилка на секцията, а единият от вас липсва. Иначе идята е много хубава, и няма по-голяма радост от това да отпразнувате дългогодишен семеен живот. Искрено го пожелавам на всички. :CHEERS:
ROSI KRASTEVA:
тази година присъствах на 50г от сватба и трябва да ти кажа goldi 4е единствено им им липсваше такава бутилка, вси4ко друго си имаха, и 4а6и сватбени и торта голяма и було, вси4коооо
а до това да ли и двамата ще бъдат на белия свят,божа работа !!!
prin4ipessa:
Ние ще имаме шампанско само за първата рожба, защото ни казаха, че шампанското като престои повече от 10 години и изфирясва. Затова предпочетохме за сребърната и златната годишнина да имаме вино. Ето как ни ги украсиха от един цветарски магазин и са в една много сладка кошничка.
Anichka:
prin4ipessa,
страхотни са! :bravo:
А има ли текст надписан на самите бутилки или така ми се вижда?
Права си, че се разваля шампанското - родителите ми купили бутилка шампанско, когато се е родила сестра ми и решили да я отворят, на нейния годеж. Така и направихме, но вкуса на шампанското беше :! :! :!
prin4ipessa:
Да текст има, ама убий ме не си го спомням *crazy* :laugh:
Навигация
[0] Списък на темите