Има ли булки от Стара Загора? - 3 част

<< < (4/98) > >>

BIBI_SZ:
Весели Великденски празници на всички!!!
Пожелавам на всички много здраве, щастие, късмет, любов и пролетно настроение!
Ние сме си вече в СЗ и действаме по последните задачки. Уточнихме се с Ди Джея, платихме на църквата, поръчахме букета и украсата за кола, купихме кошничка за подаръците. Ходих и на козметичка вчера да се поглезя малко. Утре с фотото и видеото ще се виждаме, после пробна прическа и грим и така. Общо взето почти не остана... Стискайте палци!

maya_bunny:
Рошко, омъжените четем от време на време и сме с вас!!!  *db* Аз като се присетя нещо, с което мога да помогна, се обаждам  *THUMBS*

Roshko:
Валка, ама ти не си ли във Франция? Или кумувете ви са дошли там?
Maya_bunny  - аз така просто ми липсва повече хора да пишат и за това, иначе знам, че четете :)
аз ходих на проба на роклята да се похваля - нищо  не видях всъщност от роклята ми :), ама уточнихме последните неща и в петък ще я взема  *YAHOO*
дано всичко е наред. избрахем костюм и на тати вчера и рокля на мама, абе напредваме :)
Биби, аз ще опитам да дойда на 3.05 пред Ритуалната, но не моаг да обещая 100%, защото ще пътуваме тогава и за това, но ще опитам.
я някой да ми каже оргиналите на кръщелните кога трябват? (ясно ми е че в църквата, но мисълта ми е преди това дали трябва да се представят някъде в оригинал?)

BIBI_SZ:
Здравейте, момичета!!!
ама наистина новите булки нещо се изгубиха от хоризонта... какво става с вас момичета, напредвате ли, имате ли нужда от съвети?
Рошко, кръщелните ще ти трябват чак на сватбения ден - вашите и на кумовете, преди това не ги искат, аз вчера бях до църквата.
Толкова много задачки има, уж много неща правим и напредваме и все още има неща да се довършват. Днес бях на пробна прическа, наприви ме ориентировъчно, много се харесах и това си остана варианта, ще ми е вдигната косата... днес и с общината се оправихме, запазихме хотела и уточнихме броя менюта, вчера с фотото и видеото. А вчареа си меря роклята с обувките, които си купих и се оказва, че е дълга, направо ми призля, та днес я оставих на поправка и в четвъртък трябва да е готова, абе все нещо има да се прави...

Roshko:
Биби на нас попа ни каза да донесем копия от кръщелните..., нищо де, радвам се че не ни трябват :)
ама ти да не си сменила обувките, как така дълга е роклята?
я кажи какви толкова неща правите да не се окаже че сме забравили нещо, защото аз имам чувството че сме почти готови.., останали са ми букета и тортата  да поръчаме, май това е...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница