Има ли булки от Пловдив? - 2 част
gostenka_82:
не,
неделя нито ми харесват на вкус, нито като цени;
аз в нета намерих много, но ми се искаше някой изпробвани, все пак да може да се разчита на тях и да не са тежки - неделя са най-тежките торти, които някога съм яла
значи намерих инфо за следните:
паризиана, скалата, надежда, дикс, успех, фея, мон шери, браво, делиция, диамант, бети, амели, ванеса, дримс, божур, хризантема,запри, карамела, светлана, червена шапчица, попимони, бътърфлай, сладък рай, фламинго, алфредо, паризиана;
поне кажете кои от тях не правят сватбени торти, защото май ще трябва да ги обикалям ....
roumyana:
Гостенка по-назад във форума бях писала къде има хубави торти в Пловдив, но от тези които си изброила си заслужава да посетиш; скалата, сладък рай, паризиана, попимони, светлана, по-добре в Бътерфлай,отколкото в дрийм-по-богат избор, аз мисля че неделя е най-добре, но е скъпо, а и щом не ти харесва
Bisunka:
Нашата ше е от "Скалата" и ще е великолепна! избрахме си за 1,52 на парче. Но трябва да се капарира стойката, защото после може да е късно!
Alucinado:
ами нашата торта беше от Попимони - и беше много свежа
но това е цех, а не сладкарница и незнам дали и къде е възможно да се опитат различните пълнежи.
roumyana:
попимони може да се иде в цеха и да се опитва на място-така ми казаха едни мои познати, било коматевско шосе някъде, май към коматево съвсем, били любезни хората и тортите били на външен вид като каталога на скалата, според моите познати били мн хубави и евтини, ама по мое мнение на са много хубави, но мисля за всеки случай да ида да пробвам:)
Навигация
[0] Списък на темите