Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 23, 2012, 10:50:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 25 26 [27]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Спалнята!!!  (Прочетена 46606 пъти)

uliaulia
Сватбар
Публикации: 277

« Отговор #390 -: юли 21, 2011, 21:54:20 »

Предложете ми спален комплект с голям гардероб, за предпочитане с плъзгащи врати, спалня с матрак 164/190 и да имат готови на склад за бърза поръчка  Yes
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1015

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: юли 22, 2011, 11:02:10 »

а защо не си поръчаш такива каквито искаш в някоя мебелна фирма. верно че няма да ти ги доставят след 2 дни, но ако можеш да почакаш малко(повечето фирми работят със срокове около месец) ще имаш твоята спалня.
Активен
магито
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2696

яхнала метлата

Разгледай галерията на магито

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: юли 22, 2011, 11:10:13 »

Юлия, трябва да кежш и за кой град става на въпрос, защото аз съм от Плевен и тук мебели Арон например няма, Явор също и каквото и да ми предложат от тези две фирми, не ми върши работа.Аз също бих ти препоръчала по поръчка.
Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #393 -: юли 22, 2011, 14:31:29 »

Еее, само по поръчка ли правят? Все си мисля, че има хубави комплекти готови, все пак по-скъпо ще излезе с поръчка. Не знам и за колко време става, ние няма къде да спим за дълго време, освен да вземем матрак и на земята. Нямаме големи претенции за самата спалня, че да чакаме. Другата седмица ще огледаме в Орхидея, и Ергодизайн бяхме гледали преди време, дано има нещо.

Ето какво ми допада:

http://www.orhideamebel.com/old/upl/mod/qxUnilogue/img/546.jpg или

http://www.orhideamebel.com/old/upl/mod/qxUnilogue/img/578.jpg

За предпочитане е с плъзгащите врати, тъй като гаредробът ще е срещу леглото и няма да има много място за отваряне.

« Последна редакция: юли 22, 2011, 14:52:06 от uliaulia » Активен
uliaulia
Сватбар

« Отговор #394 -: юли 29, 2011, 20:22:09 »

Момичета, избрахме спалнята!  Yes Много е хубава, точно каквато искаме, така разчертахме всичко по сантиметри, за да има място за детското креватче и ще е от по-мъничките, защото стаята е малка, голямо смятане падна. Даже имам тоалетка с огледало и ако не и намерим място временно ще е на друго място. Гардеробът е с плъзгащи врати, малко по-голям, матракът еднолицев с повдигащ амортисиор. Имате ли впечатление за матраци Нани Севлиево?
Активен
Leyla
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #395 -: август 21, 2011, 22:22:43 »

uliaulia, ако не е тайна, би ли споделила от къде закупихте спалнята? И нашата спална е малка и търся нещо по-компактно за нея.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: