Текст за поканите и печатане на поканите!
Данитка:
Здравейте момичета :) най накрая и аз се престраших да пиша,тоест само...официалното предложение ...имам едно въпросче тъй като мисля сама да си правя поканите ,изчетох всичко но не ми стана ясно за този паус и мога ли да си напечатам поканите самичка на принтера....и как точно трябва да стане.Моля помогнет *db*
Модератор:Пишете на кирилица ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!
vanillyz:
Здравейте, само едно въпросче, колко време преди сватбата се раздават поканите и срока на потвърждение до колко дни преди сватбата се изисква? И още нещо, ако предпочитате вместо подаръци - пари, пишете ли го на поканата, а ако не как го казвате? На нас малко ни е неудобно!
Bybet0:
Цитат на: vanilly в март 20, 2008, 12:23:04
И още нещо, ако предпочитате вместо подаръци - пари, пишете ли го на поканата, а ако не как го казвате? На нас малко ни е неудобно!
Аз мисля на нашите покани да напиша PS: За подаръците не мислете, а в плик ги донесете *db* Не е нещо ново под слънцето, но не мисля, че някой ще се убиди от това. А и винаги може да си запази правото да ви купи нещо, но поне става ясно на гостите че си предпочитате парички ;) Успехче! :good_luck:,
ani4ka1710:
Аз лично смятам в края на поканата да напиша за това потвърждение да е е до еди коя си дата. Нещо от типа: Моля потвърдете присъствието си до ......
rozovka:
Цитат на: vanilly в март 20, 2008, 12:23:04
Здравейте, само едно въпросче, колко време преди сватбата се раздават поканите и срока на потвърждение до колко дни преди сватбата се изисква? И още нещо, ако предпочитате вместо подаръци - пари, пишете ли го на поканата, а ако не как го казвате? На нас малко ни е неудобно!
Vanilly, ние сме почти готови с поканите (остават 4-5), а сватбата е на 10 май. Мисля, че е добре така. Искаме потвърждение до 20 април. Милото искаше да е до 1 май, но според мен 10 дни са малко; по-добре е да имаш поне две седмици, където да доуточняваш други неща.
Колкото до подаръците, ние имаме сватбена листа и написахме къде е тя. Имаме два вида покани - с листа (за приятели и колеги) и за роднини (без листа) - повечето ни роднини не са в София и няма смисъл.
А пък колкото да паричките, според мен (лично мнение), ако наистина искате пари, а не разни джунджурии и печки :), напишете го и толкоз. "За подаръците не мислете, а в плик ги поднесете" звучи добре, не е грубо, напротив, а е достатъчно ясно. Иначе рискуваш две неща: първо, да трябва да обясняваш лично на всеки, че предпочиташ пари, което е 100 пъти по-неудобно, отколкото да го напишеш и да забравиш за тая работа; още повече, че не всички хора повдигат въпроса при връчване на поканата, и ще трябва ти или любимият да го повдигате :), и, второ, колкото и да обясняваш, няма ли го изрично, рискуваш повечето хора да не го спазят и ефектът да не е достатъчно "силен" :), ако ме разбираш. Успех, надявам се да съм била полезна.
Навигация
[0] Списък на темите