Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 23, 2012, 10:43:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 4 5 [6]  Всички   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Влагата вкъщи  (Прочетена 15648 пъти)

manuella
Професор
Публикации: 473

Разгледай галерията на manuella

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 06, 2012, 19:52:15 »

Аз имам нещо подобно http://www.twe.bg/youlong/mo6001.htm само че от Практикер, около 200 лв. и съм много доволна. От целия апартамент само в спалнята, която за сега не се отоплява, новата дограма направо тече, стъклата сутрин са супер мокри, даже почва да капе и на ламината. Но това е само зимата и особено в много студените дни. Този уред събира страшно много вода и когато го пускам вечер нямам такива проблеми. Само, че издава един звук, леко бръмчене, което на мен изобщо не ми пречи, но с моя годеник имаме пререкания.

teo: Оправих линка
« Последна редакция: февруари 08, 2012, 15:03:02 от Teo » Активен
Teo
Отговорник
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 2120

Разгледай галерията на Teo

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: февруари 08, 2012, 15:17:45 »

Проблемът на тези устройства е, че консумират електричество. Колко вода изливаш от него?

Тази година при нас влагата е доста и се появи много мухъл. През изминалите години нямахме такива проблеми.

Мисля, че причината е новата дограма и уплътнението на външната врата. Апартаментът стана по-топъл, но и по-слабо проветрив.

Може би трябва изолация. По този начин да се стопли стената.
В стаята на децата се появи мухъл на стената с прозореца. От както поставих на тази стена конвекторната печка стичащата се вода по стената изчезна и вече няма мухъл.
Активен
manuella
Професор
Публикации: 473

Разгледай галерията на manuella

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 08, 2012, 17:02:37 »

Много вода събира, не знам колко литра. А за тока зимата плащам около 150 лв с климатик, духалка и всички електроуреди. Не го знам колко ток харчи.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 755

Разгледай галерията на V_e_S_i

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 09, 2012, 12:23:10 »

В къщата на родителите ми имаше страшно много мухъл и влага, пробваха какво ли не - специални мазилки, които уж не позволяват да се образува мухъл  по стените и няколко вида влагоуловители, но беше без ефект nea Накрая си купиха ето това: http://vlagouloviteli.com/ebac/9/flypagetpl/shopproduct_details/10 и определено има много голям ефект. Вече на първия етаж няма влага, а на втория етаж намаля значително. Ползваха го няколко месеца на първия етаж, но понеже е за голяма квадратура, явно имаше ефект и на втория етаж. Сега го преместиха на втория и там започва все повече да намалява влагата и да изчезва мухъла от стените smile Да, малко по-скъпо е, но пък за сметка на това е качествено и го препоръчвам от опит.
Активен
drebosu4eto
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #79 -: февруари 22, 2012, 12:39:43 »

Ние също имахме влага,даже и мухал.Тъй като аз имам алергия от влагата взехме мерки и купихме Влагоабсорбатор на "Церезит" + спрей за мухъла (бяха комплект и не са скъпи).Самия влагоабсорбатор не е много голям, в него се поставя таблетка която обира влагата и водата се събира в контейнерче.Сега влагата е минимална,да не кажа че почти няма.Само си взимаме таблетки за влагоабсорбатора.   good
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6]  Всички   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: