Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

март 16, 2025, 04:56:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Как е правилно според вас?
приятелките - 51 (47.7%)
момиченцата - 56 (52.3%)
Общ брой гласове: 107

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Шаферката - втора булка  (Прочетена 214416 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: май 15, 2007, 09:35:19 »

а моите шаферки още не вървят, blum дано да провървят дотогава! Но ще са с еднакви бели роклички де!
Активен
seny
Сватбен ГУРУ
Публикации: 643

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: май 16, 2007, 04:19:38 »

seny,вие намерихте ли рокличка за малката писана?!А за теб? Да ни я покажеш,мила Wink Не остана много време и до вашето събитие give_rose

P.S.май имаме две темички за шаферки smile

Здравей Rossistela, уви все още не. До преди няколко седмици бяхме в напрежание ще има ли въобще сватба, защото нямахме ресторант, а сега  cray ... не успявам да си харесам рокля никъде - а нали на бебка трябва да е в същите цветове като моята. Решила съм направо заедно да ги поръчам и като реша къде непременно ще се похваля - обещавам ... дано успея да се справя, че то наистина не остана време Eeager Вече взех да сънувам как в деня на сватбата си взимаме роклите с Ади и те се оказват с десен на мечета и балончета  crazy
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: май 16, 2007, 12:57:31 »

Вече взех да сънувам как в деня на сватбата си взимаме роклите с Ади и те се оказват с десен на мечета и балончета  crazy
laugh laugh laugh laugh laugh
На Ади може и да й хареса такъв десен  funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
seny
Сватбен ГУРУ

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: май 17, 2007, 16:20:33 »

Ами да - определено не би възразила laugh -луда е по мечета  Girl , но... аз определено като се събудих бях   star crazy crazy . Но все пак съм стрелец - иначе казано непоправим оптимист, а и милото казва, да не се притеснявам и че нещата ще се наредят - дано
Sorry за  Offtopic май тези неща са за друга тема... да не разводнявам тази тук
Активен
bettysys
Ентусиаст
**
Публикации: 142

« Отговор #244 -: май 17, 2007, 19:07:31 »

Здравейте!Днес поръчах 4 рокли за моите шаферки(20 годишни).Златни и късички без презрамки и панделки на кръста.Дано да станат хубави!
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: май 18, 2007, 08:18:02 »

даноооооо!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: май 18, 2007, 12:12:03 »

Здравейте!Днес поръчах 4 рокли за моите шаферки(20 годишни).Златни и късички без презрамки и панделки на кръста.Дано да станат хубави!

Дано, стискам палци и чакаме снимкииииии!!! good
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: май 18, 2007, 12:13:40 »

100% ще станат прекрасни
ще 4амаке снимки !!!
Активен
seny
Сватбен ГУРУ

щастлива мама на двама

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: май 18, 2007, 15:04:18 »

Много добре звучи - сигурно ще станат страхотни-да покажеш като са готови.
Другата седмица милото си е взело малко отпуска и ще обикаляме за рокли и всичко останало...дано после и аз имам повод да се похваля с рокля на малката си шаферка...  girl_in_love вече нямам търпение да я поръчам ... май даже повече се вълнувам отколкото за моята   girl_wink
Активен
Nadya
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #249 -: май 18, 2007, 15:09:19 »

svetliitodor къде ги поръчахте, че и ние трябва да поръчваме вече, а аз идея си нямам къде ...

и някой знае ли дали може моя омъжена приятелка да ми е шаферка, защото дочух, че шаферките трябва да са неомъжени?
Активен
bettysys
Ентусиаст
**

« Отговор #250 -: май 18, 2007, 20:27:08 »

Ами аз долу горе имах някаква идея за модела,но никъде не намерих такива и мислих да ги шия,но до нашия офис се намира най-големия булчински салон в търново и собствениците са ни познати и ни дадоха добри цени.и един ден като отивах към офиса и бяха сложили подобен модел на витрината.След 2 седмици ще са готови и ще покажа снимки:)
Активен
bettysys
Ентусиаст
**

« Отговор #251 -: май 18, 2007, 20:28:21 »

няма значение май дали е омъжена или не,шаферката ти може да бъде който си поискаш.аз дори ще имам 4 шаферки и 2 шафери:)
Активен
Nadya
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #252 -: май 19, 2007, 08:50:44 »

svetliitodor Благодаря ти lol) и аз съм харесала модел за рокля по снимка и сега търся къде да ги ушият. При нас проблема се оказа по-скоро всичките ми приятелки да се спрат на един и същи модел рокля, защото всяка е с различна фигура и и отиват различни неща. Накрая решихме просто да са от един и същи цвят и плат, а по моделите ще има леки разлики.

моя сватба е вечерна и ще имам само една малка шаферка, която ще върви пред нас на церемонията и ще хвърля цветчета, а големите шаферки за сега са 5 smile
Активен
foxy_ladykristi
Сватбар
Публикации: 209

Mrs. Caterino

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: май 20, 2007, 13:26:04 »

anisp, мила, не бях влизала отдавна във форума и чак сега виждам, че си писала относно шаферската рокля , която ти откраднах  pleasantry Ние уредихме сестра ми с рокля , готова, и момента с шиенето отпадна -  End и по-добре, че и тя е една капризация милата  girl_wink Ще пускам снимки скоро, има-няма 2 седмици  girl_wink
Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #254 -: май 21, 2007, 20:23:32 »

надя, и при нас ще е така -с еднакъв плат и общ детаил но разли4ни модели, даже някои от форума ме посъветваха че имало такава тенденця и на запад защото всеки има разли4на фигура, идеата е добра според мен.. Но вие цяла армия шаферки сте мобилизирали  smile дано не ти доидат множко 
Съжалявам но ми се прецака кирилицата  angry

Моля пишете на кирилица!
« Последна редакция: юни 04, 2007, 10:20:52 от maria_lakova » Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: